Foyer d'Alzon

gallery/p1050599
gallery/facebook-logo

Maximaal 46 personen kunnen in de Foyer d'Alzon ontvangen worden om te overnachten.

Het gebouw kan echter voor kleinere groepen verdeeld worden, de toegang tot bepaalde lokalen wordt in het degelijk geval beperkt (zie plan). Het is eveneens mogelijk om gedeeltelijk of voltallig de lokalen van de benedenverdieping te huren teneinde er uw familiefeesten te organiseren (huwelijk, doop, communie,...), of voor welk geestelijk, cultureel, sociaal, pedagogisch en sportevenement dan ook (capaciteit van 20 tot 100 personen).

 

De benedenverdieping bestaat uit een eetzaal met een tv-salon, een inbouwkeuken, een keuken voor het afwas, een kapel, een multifunctionele zaal en verscheindene WC's.

U kunt ook van een groot terras genieten toegankelijk via de eestzaal en de multifunctionele zaal. Twee barbecues staan tot uw beschikking.

De Foyer d'Alzon bestaat uit 14 slaapkamers.

Eesrt deel van het gebouw: 9 kamers van een totaal ban 26 bedden (7 van 3 bedden, één van 1 bed, één van 4 bedden) zijn beschikbaar op dit deel. Al de kamers zijn met een bureau (met een internetverbindingsmogelijkheid en een tv-fiche) en een lavabo uitgerust. Er zijn ook twee ruimtes met 4 douches, 4 WC's en 3 lavabo's).

Tweede deel van het gebouw: 5 kamers met een totaal van 20 bedden (5 van 4 bedden) zijn beschikbaar op dit deel. Al de kamers zijn met een bureau, verschillende kasten en een badkamer uitgerust. Gemeenschappelijk aan de gang van deze kamers zijn eveneens 1 douche en 1 WC beschikbaar.

 

 

 

Om hygiënische redenen is het ook het absoluut nodig bedlakens te gebruiken.

U kunt ze ofwel meenemen of ze ter plaatse huren.

Allerlei activiteiten  kunnen door ons georganiseerd zijn. Aarzel dus niet om uw goestingen te vermelden bij reservering.